Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν, ειδικά εάν είναι ελαττωματικό ή είτε γιατί είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε (λάθος κωδικός) ή ακόμα και αν αλλάξετε γνώμη. Μπορείτε είτε να πάρετε μια επιστροφή χρημάτων είτε ένα διαφορετικό προϊόν, αποφασίζετε εσείς.

Συμπληρώστε τη φόρμα στο https://www.husse.gr/sales/guest/form/ και θα βρούμε την παραγγελία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 2111821345 και στο 6936184363 ή να μας στείλετε email στο info@husse.gr.

Για να επωφεληθείτε από αυτό το δικαίωμα, πρέπει να μας επιστρέψετε τα προϊόντα μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή, στην αρχική τους κατάσταση και χωρίς να έχει ανοιχθεί η συσκευασία, χωρίς να έχει αφαιρεθεί / καταστραφεί η ειδική σήμανση/αυτοκόλλητο ετικέτα, μαζί με τη σχετική απόδειξη αγοράς.

Εάν ένα προϊόν ήταν ελαττωματικό ή κατεστραμμένο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα. Σας συμβουλεύουμε να τραβήξετε φωτογραφίες του προϊόντος.

Η πολιτική επιστροφής με βάση τον τύπο του προϊόντος:

Λάβετε υπόψη ότι τα σνακ και τα συμπληρώματα διατροφής που έχουν ανοιχτεί δεν μπορούν να επιστραφούν παρά μόνο αν ήταν ελαττωματικά. 

Οι  σακούλες ξηράς τροφής μπορούν να επιστραφούν ακόμη και αν έχουν ανοιχτεί. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες.

Ξηρά τρόφη που έχει καταναλωθεί το 1/5, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή διαφορετικό προϊόν επιλογής σας.

Ξηρά τρόφη που έχει καταναλωθεί παραπάνω απο 1/5 αλλά λιγότερο απο 3/5, μπορείτε να λάβετε 50% επιστροφή χρημάτων ή διαφορετικό προϊόν επιλογής σας.

Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων μόνο εάν επιστρέψετε το υπόλοιπο προϊόν.

Τα χρήματα θα σας επιστραφούν εντός 21 ημερών από την επιστροφή των προϊόντων στην εταιρεία μας.

Σας παρακαλούμε να μην πετάτε το φαγητό και να το επιστρέψετε σε εμάς.

 

Ακυρώσεις 

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέχρι και μια μέρα πριν την ημερομηνία που έχει ανατεθεί η παράδοση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Αγ. Ιωάννου Προδρόμου 22, Αρτέμιδα, 19016, Ελλάδα | Τηλ: 2111821345 | info@husse.gr
VISA MasterCard Maestro AMEX DinersClub MasterPass
Scroll