Ευκαιρίες Franchise σε όλη την Ελλάδα

Γίνε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Husse στην περιοχή σου! 

 

Γιατί το franchise της Husse;

Η Husse ιδρύθηκε στη Στοκχόλμη το 1987 και είναι πλέον ηγέτης στην κατ' οίκον παράδοση προϊόντων για σκύλους, γάτες και άλογα σε όλη την Ευρώπη.

Με περίπου 1500 franchisees που παραδίδουν προϊόντα στους πελάτες καθημερινά δωρεάν, η Husse έχει επί του παρόντος παρουσία σε 50 χώρες.

Η ιδέα της Husse έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί σε όλο τον κόσμο. Από την ύδριση της, πριν από σχεδόν 37 χρόνια, η Husse αναπτύσσεται κατά περίπου 25% ετησίως.

Μια επιχειρηματική ιδέα που βασίζεται στην υπηρεσία να διευκολύνει τον πελάτη να έχει κατοικίδια!

Παραγγείλετε την τροφή των κατοικίδιων σας γρήγορα και εύκολα – διαδικτυακά, μέσω τηλεφώνου, email και παραλάβετε το φαγητό του καλύτερου φίλου σας στην πόρτα σας σε χρόνο μηδέν – ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Η Husse προσθέτει υπεραξία μέσω της υψήλης ποιότητας των προϊόντων της, των ανταγωνιστικών τιμών και της δωρεάν παράδοσης στο σπίτι!

Το Franchise της Husse είναι μια παγκοσμίως αποδεδειγμένη και συνεχώς βελτιωμένη επιχειρηματική συνταγή, στην οποία μόνοι σας θα μπορείτε να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και στην αύξηση του εισοδήματος σας με τη συνεχή πάντα υποστήριξη από τα κεντρικά γραφεία της Husse.

 

Τι σημαίνει αποκλειστική περιοχή;

Η Husse έχει χωρίσει την Ελλάδα σε ζώνες, όπου κάθε ζώνη οριοθετεί μια συγκεκριμένη περιοχή, η οποία είναι διαθέσιμη για έναν μόνο αποκλειστικό franchisee. Κάθε Franchisee θα λειτουργεί ανεξάρτητα, σεβόμενος/η το μοντέλο εργασίας της Σουηδικής HUSSE, υπό την επίβλεψη και την υποστήριξη της Husse Greece. Οι Franchisee θα είναι σε θέση να πουλήσουν, να παραδώσουν, να προωθήσουν και να αναπτύξουν την δική τους οριοθετημένη περιοχή. Αναμένεται ότι ο δικαιοδόχος (franchisee), θα διαμένει στην προστατευόμενη περιοχή του ή κοντά σε αυτή. Δεν θα είναι σε θέση να πουλήσει και να διανείμει προϊόντα σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή εκτός από τη δική του.

 

Ποιος μπορεί να γίνει franchisee;

Η προσφορά συνιστάται για ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, θέλουν να είναι ιδοκτήτες, και να καθορίζουν το δικό τους πρόγραμμα εργασίας. 

Οι franchisee της Husse σήμερα, είναι κατά πλειοψηφία ιδιοκτήτες κατοικίδιων που επιθυμούν να εισχωρήσουν στη αγορά των pet food, την ίδια στιγμή που επ ιθ υμούν να αποκτήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Το να γίνει κανείς εμπορικός αντιπρόσωπος (unit franchisee) είναι ένας τρόπος για να πραγματοποιηθούν και οι δύο αυτές επιθυμίες. 

Στόχος των franchisee, είναι να αποκτήσου ν τα αποκλειστικά δικαιώματα του brand σε επιλεγμένη περιοχή. Παράλληλα, στοχεύουν στην οικοδόμηση της δική τους τοπικής επιχείρησης και πελατειακής βάσης. 

Ένας τυπικός υποψήφιος franchisee είναι ένα άτομο που έχει κάποιο είδος εμπειρίας πωλήσεων και που, πάνω απ' όλα, του αρέσει να συνάντα νέους ανθρώπους.

 

 

 

 

 Δεδομένου ότι ο Husse βασίζεται στο μάρκετινγκ "από άτομο σε άτομο", πρέπει να   απολαμβάνει να συνεβρίσκεται με νέους πελάτες και τα κατοικίδια τους.

 Ο δικαιοδόχος λειτουργεί και αναπτύσσει την τοπική του επιχείρηση με βάση τη δική του  δουλειά και έτσι βοηθά στην αύξηση της απόδοσης και της ανάπτυξης ολόκληρου  του συστήματος franchise.

 Φυσικά, κάθε νέος franchisee μπορεί να βασιστεί στη βοήθειά μας, από την αρχή μέχρι το τέλος της συνεργασίας. Θα λάβει βασική εκπαίδευση, και στη συνέχεια συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη για γνώσεις σχετικά με τη διατροφή, τα προϊόντα, το σύστημα πληροφορικής, την έννοια του franchise ...  

 

Πόσο κοστίζει;

Η Ελλάδα είναι χωρισμένη σε franchise περιοχές.

Κάθε περιοχή ξεκινάει από 100.000 κατοίκους η οποία είναι αποκλειστική για τον δικαιοδόχο για το διάστημα έως και τρίων ετών, από την στιγμή που έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή εισόδου για το Franchise. Αυτή η σύμβαση μπορεί να ανανεωθεί χωρίς πρόσθετο κόστος.

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη για τους franchisees της Husse είναι ότι οι απαιτούμενες επενδύσεις είναι χαμηλές. Η επένδυση είναι από 9,400€ ανάλογα με το μέγεθος της αποκλειστικής περιοχής και χωρίς υποχρεωτική χρήση φυσικού καταστήματος.

  

Τι προσφέρουμε;

Μια καλά αποδεδειγμένη έννοια, που είναι καθιερωμένη και λειτουργεί σε περισσότερες από 50 χώρες

 

 •  Μια μοναδική υπηρεσία με παράδοση κατ οίκον από καλά εκπαιδευμένους franchisees
 •  Μέρος μιας παγκόσμιας αλυσίδας – franchise – παγκόσμιο brand
 •  Μια καθιερωμένη γκάμα προϊόντων με συνεχή ανάπτυξη εννοιών και προϊόντων
 •  Δικαιώματα πώλησης ολόκληρης της σειράς του Husse στο husse.gr για την περιοχή σας. Όλοι οι πελάτες στην περιοχή σας οι οποίοι παραγγέλνουν μέσω του husse.gr αναθέτονται αυτόματα σε εσάς
 • Ευέλικτες ώρες εργασίας. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι και να αποφασίσετε μόνοι σας για τις ώρες εργασίας σας
 •  Εκπτωτικές τιμές
 •  Πακέτο ξεκινήματος με δείγματα, καταλόγους, στολές
 •  Υποστήριξη αγοράς για τοπικές δραστηριότητες, τοπική διαφήμιση κλπ.
 •  Συνολική γνώση / εικόνα από διάφορες αγορές παγκοσμίως
 •  Το "Husse Campus" όπου διοργανώνουμε τακτική εκπαίδευση για να αναπτύξετε τις γνώσεις σας στο φάσμα προϊόντων-εξυπηρέτηση πελατών

 

 Η Husse κατατάχθηκε 87η από τις 100 κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες franchise για τις καινοτόμες ιδέες της, σύμφωνα με το FranchiseDirect.com. Επίσης, η εταιρεία βραβεύτηκε σαν Brand of the Year, της χρονιάς 2019 - 2020 από το Global Branding Forum.

 

Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε παραπάνω πληροφορίες για το Δίκτυο Husse, παρακαλείστε να συμπληρώσετε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Προσωπικά Στοιχεία

 • Συμπληρώστε την πόλη η την περιοχή σας.

  Ταχυδρομικός Κώδικας της διεύθυνσης κατοικίας σας.

Γενικά Στοιχεία

 • Ατομική Επιχείρηση, ΙΚΕ, κτλπ.

 • Είτε αποθήκη η δωμάτιο 15τμ - στεγνό.

* Υποχρεωτικά Πεδία

 

 

E-mail: info@husse.gr
Phone: +30 6930155255, +30 2221061611

Address: Λεωφόρος Γεωργίου Παπανδρέου, 5ο χλμ Χαλκίδας Αρτάκης, 34100 Ελλάδα

Λεωφόρος Γεωργίου Παπανδρέου, 5ο χλμ Χαλκίδας - Αρτάκης , Ελλάδα | Τηλ: 2221061611 - 6930155255 | info@husse.gr
VISA MasterCard Maestro AMEX DinersClub MasterPass
Scroll