Ευκαιρίες Franchise σε όλη την Ελλάδα

Γίνε ο αποκλειστικός Husse Franchisee στην περιοχή σου! 

 

Το Σουηδικό σύστημα Pet Food Delivery έφτασε στην Ελλάδα και ψάχνει franchisees, ώστε να ενταχθούν στην ομάδα της.

Η Husse είναι ένα ευρέως γνωστό brand ζωοτροφών (για σκυλιά, γάτες και άλογα) στο εξωτερικό, που ξεκίνησε στη Σουηδία το 1987 και σήμερα έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγκεκριμένα η εταιρεία δρα σε 50 χώρες με 1500 franchisees και συνεργάτες. Αυτό που ξεχωρίζει την Husse από τις υπόλοιπες εταιρείες ζωοτροφών, είναι ότι ανήκει σε ένα παγκοσμίως ανερχόμενο δίκτυο διανομής ζωοτροφών, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα του home delivery για τους μικρούς μας φίλους. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στο να κάνει το καλύτερο δυνατό ως προς την διευκόλυνση των ιδιοκτητών των τετράποδων φίλων μας! 

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα τροφών υψηλής ποιότητας για σκυλιά και γάτες, διάφορα αξεσουάρ και συμπληρώματα διατροφής. Η τροφή για τους σκύλους και τις γάτες, είναι κατασκευασμένη από super premium και υψηλής ποιότητας συστατικά που παράγονται στα καλύτερα εργοστάσια με άκρως εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό. Ως εκ τούτου, εγγύηση αποτελεί η ποιότητα των προϊόντων και ο αριθμός των πιστών και ικανοποιημένων πελατών της Husse σε όλο τον κόσμο.

Η Husse δίνει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των κατοικιδίων, να κάνουν διαδικτυακές αγορές και αναλαμβάνει να παραδώσει την υψηλής ποιότητας τροφή στην πόρτα τους. Έτσι τους  απαλλάσσει από την ανάγκη να μεταφέρουν βαριές τσάντες ή να επισκεφτούν εξειδικευμένα καταστήματα προκειμένου να αγοράσουν φαγητό για τα κατοικίδιά τους. Τα κατοικίδια είναι ικανοποιημένα που τους παρέχεται μια τροφή που είναι ειδικά επιλεγμένη και διαμορφωμένη για τις ανάγκες τους. Επίσης, οι ιδιοκτήτες είναι ευχαριστημένοι που η τροφή έρχεται στην πόρτα τους από έναν έμπιστο Husse franchisee, η οποία/ ο οποίος θα είναι πλάι τους για όλα τα θέματα διατροφής των αγαπημένων τους κατοικίδιων με δωρεάν συμβουλές.

Όποιος επιθυμεί να είναι μέλος της οικογένειας της Husse του δίνεται η δυνατότητα να έχει μια  ανεξάρτητη επιχείρηση, να έρχεται σε επαφή με κατοικίδια, να είναι το αφεντικό του εαυτού του αλλά και να έχει συνεχή πρόσβαση στο μεγάλο δίκτυο της Husse για καθοδήγηση και γνώση.

 

Τι σημαίνει αποκλειστική περιοχή;

Η Husse έχει χωρίσει την Ελλάδα σε ζώνες, όπου κάθε ζώνη οριοθετεί μια συγκεκριμένη περιοχή, η οποία είναι διαθέσιμη για έναν μόνο αποκλειστικό franchisee. Κάθε Franchisee θα λειτουργεί ανεξάρτητα, σεβόμενος/η το μοντέλο εργασίας της Σουηδικής HUSSE, υπό την επίβλεψη και την υποστήριξη της Husse Greece. Οι Franchisee θα είναι σε θέση να πουλήσουν, να παραδώσουν, να προωθήσουν και να αναπτύξουν την δική τους οριοθετημένη περιοχή. Αναμένεται ότι ο δικαιοδόχος (franchisee), θα διαμένει στην προστατευόμενη περιοχή του ή κοντά σε αυτή. Δεν θα είναι σε θέση να πουλήσει και να διανείμει προϊόντα σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή εκτός από τη δική του.

 

Ποιος μπορεί να γίνει franchisee;

Η προσφορά συνιστάται για ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, θέλουν να είναι τα δικά τους α φεντικά, και να καθορίζουν το δικό τους πρόγραμμα εργασίας. 

Οι franchisee της Husse σήμερα, είναι κατά πλειοψηφία ιδιοκτήτες κατοικίδιων που επιθυμούν να εισχωρήσουν στη αγορά των pet food, την ίδια στιγμή που επ ιθ υμούν να αποκτήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Το να γίνει κανείς εμπορικός αντιπρόσωπος (unit franchisee) είναι ένας τρόπος για να πραγματοποιηθούν και οι δύο αυτές επιθυμίες. 

Στόχος των franchisee, είναι να αποκτήσου ν τα αποκλειστικά δικαιώματα του brand σε επιλεγμένη περιοχή. Παράλληλα, στοχεύουν στην οικοδόμηση της δική τους τοπικής επιχείρησης και πελατειακής βάσης. 

Ένας τυπικός υποψήφιος franchisee είναι ένα άτομο που έχει κάποιο είδος εμπειρίας πωλήσεων και που, πάνω απ' όλα, εκτιμά να συνάντηση νέων ανθρώπων.

>>Δεδομένου ότι ο Husse βασίζεται στο μάρκετινγκ "από άτομο σε άτομο", πρέπει να >>απολαμβάνει να βρίσκεται στο γήπεδο.

>>Ο δικαιοδόχος λειτουργεί και αναπτύσσει την τοπική του επιχείρηση με βάση τη >>δική του δουλειά και έτσι βοηθά στην αύξηση της απόδοσης και της ανάπτυξης >>ολόκληρου του συστήματος franchise.

>>Φυσικά, κάθε νέος franchisee μπορεί να βασιστεί στη βοήθειά μας, από την αρχή >>μέχρι το τέλος της συνεργασίας. Θα λάβουν βασική εκπαίδευση, και στη συνέχεια >>συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη για γνώσεις σχετικά με τη διατροφή, τα >>προϊόντα, το σύστημα πληροφορικής, την έννοια του franchise ...  

 

Πόσο κοστίζει;

Η Ελλάδα είναι χωρισμένη σε franchise περιοχές.

Κάθε περιοχή ξεκινάει από 200.000 κατοίκους η οποία είναι αποκλειστική για τον δικαιοδόχο για το διάστημα έως και δύο ετών, από την στιγμή που έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή εισόδου για το Franchise. Αυτή η σύμβαση μπορεί να ανανεωθεί χωρίς πρόσθετο κόστος.

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη για τους franchisees της Husse είναι ότι οι απαιτούμενες επενδύσεις είναι χαμηλές. Η επένδυση είναι από 7,400€ ανάλογα με το ποιά είναι η περιοχή και το μέγεθος της αποκλειστικής περιοχής.

  

Τι προσφέρουμε;

 Μια καλά αποδεδειγμένη έννοια, που είναι καθιερωμένη σε περισσότερες από 50 χώρες

 

 •  Μια μοναδική υπηρεσία με παράδοση κατοίκων από καλά εκπαιδευμένων franchisees
 •  Μέρος μιας παγκόσμιας αλυσίδας – franchise – με αξιόλογη μάρκα
 •  Μια καθιερωμένη γκάμα προϊόντων και συνεχή ανάπτυξη εννοιών και προϊόντων
 •  Δικαιώματα πώλησης ολόκληρης της σειράς του Husse στο husse.gr για την περιοχή σας. Όλοι οι πελάτες στην περιοχή σας οι οποίοι παραγγέλνουν μέσω του husse.gr αναθέτονται αυτόματα σε εσάς
 • Ευέλικτες ώρες εργασίας. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι και να αποφασίσετε μόνοι σας για τις ώρες εργασίας σας
 •  Εκπτωτικές τιμές
 •  Πακέτο ξεκινήματος με δείγματα, καταλόγους, στολές
 •  Υποστήριξη αγοράς για τοπικές δραστηριότητες, τοπική διαφήμιση κλπ.
 •  Συνολική γνώση / εικόνα από διάφορες παγκόσμιες αγορές
 •  Το "Husse Campus" όπου διοργανώνουμε τακτική εκπαίδευση για να αναπτύξετε τις γνώσεις σας στο φάσμα προϊόντων-εξυπηρέτηση πελατών

 

 Η Husse κατατάχθηκε 87η από τις 100 κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες franchise για τις καινοτόμες ιδέες της, σύμφωνα με το FranchiseDirect.com. Επίσης, η εταιρεία βραβεύτηκε σαν Brand of the Year, της χρονιάς 2019 - 2020 από το Global Branding Forum.

 

Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε παραπάνω πληροφορίες για το Δίκτυο Husse, παρακαλείστε να συμπληρώσετε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Προσωπικά Στοιχεία

 • Συμπληρώστε την πόλη η την περιοχή σας.

  Ταχυδρομικός Κώδικας της διεύθυνσης κατοικίας σας.

Γενικά Στοιχεία

 • Ατομική Επιχείρηση, ΙΚΕ, κτλπ.

 • Είτε αποθήκη η δωμάτιο 15τμ - στεγνό.

* Υποχρεωτικά Πεδία

 

 

E-mail: info@husse.gr
Phone: +30 6936184363, +30 2111821345

AddressΑγ. Ιωάννου Προδρόμου 22, Αρτέμιδα,  19016, Ελλάδα

Αγ. Ιωάννου Προδρόμου 22, Αρτέμιδα, 19016, Ελλάδα | Τηλ: 2111821345 | info@husse.gr
VISA MasterCard Maestro AMEX DinersClub MasterPass
Scroll