Κιβώτια Δώρων

Κιβώτια Δώρων

Εδώ θα βρείτε διαφορετικά είδη κιβωτίων δώρων επειδή για τους χνουδωτούς φίλους μας η για τους φίλους μας. Θα βρείτε διαφορετικά μεταξύ τους πακετάκια με διάφορα είδη, βασισμένο σε τι ανάγκες έχουν τα κατοικίδια σας. Μέχρι εξάντληση αποθεμάτων.

9 Τεμάχιο(α)

ανά σελίδα

List Grid

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 1. Κιβώτιο Δώρων - Σνακ και Καλούδια - Σκυλιά

  Μια ειδική προσφορά, το Κιβώτιο Δώρων, γεμάτο με διάφορα νόστιμα είδη για τα αγαπημένα μας φιλαράκια είτε για να το κάνετε δώρο σε φίλο η για εσάς . Από μασητικά σνακ και κόκκαλα μέχρι και το κορυφαίο λάδι σολομού μας, θα βρείτε λίγα από όλα.
  30,00 €
 2. Χριστουγεννιάτικο Κιβώτιο - Opus Ocean - Σκυλιά

  Ένα super cool μείγμα, αυτό το χριστουγεννιάτικο κιβώτιο περιλαμβάνει την βραβευμένη τροφή μας που είναι η Opus Ocean - χωρίς σιτηρά (σολομό και πατάτα) και διάφορα σνακς, έχουμε βάλει ακόμη και το νέο ξηρό σαμπουάν για να το δοκιμάσετε. Ένα κιβώτιο που εξυπηρετεί όλα τα σκυλιά, είναι σχεδιασμένο για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τροφή χωρίς σιτηρά και πολλά άλλα τέλεια πράγματα.
  50,00 €
 3. Χριστουγεννιάτικο Κιβώτιο - Digest - Σκυλιά

  Ένα χριστουγεννιάτικο κιβώτιο για τους φίλους μας με ευαίσθητα πεπτικά συστήματα αλλά και με πολλά άλλα σνακ και κονσέρβες. Θα βρείτε επίσης το χριστουγεννιάτικο σνακ μας αλλά και το σούπερ λειτουργικό κλιπακι μας, σχεδιασμένο για να διατηρεί το φαγητό σας αεροστεγές και φρέσκο.
  15,50 €
 4. Χριστουγεννιάτικο Κιβώτιο - Ocean Care Mini - Σκυλιά

  Ένα άλλο ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο κιβώτιο για τους μικρούς μας σκύλους, πακεταρισμένο με την 2κιλη Ocean Care Mini (σολομός και ρύζι) με μικρή κροκέτα για τους μικρότερους χνουδωτούς μας φίλους. Προσθέσαμε επίσης το νέο μας σαμπουάν Mousse επειδή αυτό το κιβώτιο αφορά χνουδωτό τρίχωμα. (Και σνακ, γιατί τα σνακ είναι πάντα σημαντικά.)
  30,00 €
 5. Χριστουγεννιάτικο Κιβώτιο - Opus Lynx - Γάτες

  Ένα κιβώτιο που έχει όλα τα απαραίτητα που μπορεί να θελήσει μια γάτα. Η εξαιρετικά νόστιμη, πλούσιο σε πρωτεΐνες, τροφή χωρίς σιτηρά - Opus Lynx - καθώς και σνακς, υγρή τροφή, ακόμη και το φτερωτό παιχνίδι μας και φυσικά ένα κλιπ για να βεβαιωθείτε ότι το φαγητό παραμένει φρέσκο και αεροστεγές. Ένα τέλειο πακετάκι για κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο (εάν η γάτα σας δεν το έχει καταστρέψει ακόμα).
  20,00 €

9 Τεμάχιο(α)

ανά σελίδα

List Grid

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
Κωνσταντινουπόλεως 20Β , Γλυφαδα, Ελλάδα | Τηλ: 2111821345 | info@husse.gr
VISA MasterCard Maestro AMEX DinersClub MasterPass
Scroll